Avantatges

Promoció WALA

Si participes a la Rodi Mitja Marató Lleida o a la cursa 5K Drs. PedrolMairal, aprofita la promoció exclusiva del nostre col·laborador principal Wala. El pots utilitzar a qualsevol tenda de Catalunya, només cal estar a la llista d’inscrits i dir-ho a la caixa en el moment de pagar.

Aprofita-ho i equipa’t per córrer la Rodi Mitja Marató de Lleida.

Si estàs inscrit a qualsevol de les dues curses de la rodi Mitja Lleida, pots gaudir de la següent oferta a l’hotel NH Lleida Pirineos. Per fer ús de l’oferta, truca a l’hotel per fer la reserva i dius que ets corredors de la cursa.

Règim: allotjament i esmorzar bufet.

  • 55,56 € / en habitació doble d’ús individual.
  • 64,76 € / en habitació doble.

No està inclòs:

  • + 10% iva.
  • +0,99 € City tax per persona i nit.

Si està inclòs:

  • Late check out. Possibilitat de sortir més tard per tenir temps de dutxar-te tranquil·lament.

Targeta emocity

Si ets de fora de Lleida i estàs inscrits a la Rodi Mitja Marató Lleida demana la targeta Emocity quan vinguis a recollir el teu Dorsal.

Quins avantatges tens amb al targeta Emocity?

La targeta Emocity compta amb la col·laboració de les associacions de comerciants de Zona Alta i Eix Comercial i del sector de l’hoteleria i de la restauració de la ciutat que ja treballen amb Turisme de Lleida amb altres projectes.

L’Emocity proposa per a aquesta campanya diverses avantatges com són descomptes o l’accés gratuït a monuments i equipaments de la ciutat, com la Seu Vella, el Museu de Lleida, el Castell de Gardeny i l’Arborètum.

Inclou la gratuïtat dels busos de Lleida i gràcies a un acord amb la Cooperativa del Taxi no es cobra suplement per les maletes. També fa preu d’amic als espectacles de la Llotja, així com a descomptes o atencions especials en establiments d’oci nocturn, restaurants i comerç de la ciutat.

La targeta té una vigència de 48 hores, és personal i intransferible i s’acompanya d’un fulletó amb les propostes, promocions, descomptes exclusius i regals que ofereix.

Organitza

Organitza mitjalleida

Patrocina

Rodi mitjalleida

Patrocinador tècnic

Col·laborador principal

Compartir: