Vi Ónra negre del celler per als corredors que facin podi
16/11/2016
5​ ​ mesos per la 25ª edició de la Rodi Mitja Marató de Lleida
23/08/2017

La Mitja de Lleida continua creixent

Rècord de participants a la 24a edició de la Rodi Mitja Lleida i la BBVA 5k, més de 1.600 corredors van omplir els carres de Lleida.

Ricard Pastó amb un temps de 1:07:45 i Eva Ledesma amb un temps de 1:21:33 , aquesta per segon any consecutiu, van ser els guanyadors de la Rodi Mitja Marató -Memorial Juanjo Garra.

Miquel García amb un temps de 15:51 i Yolanda Cebrián amb un temps de 18:32 van ser els primers classificat de la cursa de 5 quilòmetres.

La cursa es va desenvolupar per un recorregut urbà pels principals carrers de la ciutat de Lleida amb sortida i arriba davant de l’ekke. Els corredors van gaudir d’una botifarrada a l’acabar la cursa i de servei de fisioteràpia. També pels acompanyats, familiars i assistents es va organitzar un zumba solidari amb els tècnics de l’ekke a favor de la Fundació Renal Jaume Arnó i durant tot els matí es van instal·lar inflables al patí de l’Escola Pràctiques II.

El dissabte van tenir lloc les curses infantils on van participar nens i nenes d’entre 3 i 11 anys. A l’acabar la cursa els nens i nenes van poder preparar un pinxo de fruita i divertir-se amb el parc d’inflables i el zumba family. Una iniciativa per fomentar l’esport i l’estil de vida saludable entres els més petits.

 La Rodi Mitja Lleida s’ha convertit en un gran esdeveniment esportiu de la ciutat de Lleida que cada any creix!

 Gràcies Lleida!!!!

 

ImatgeHD_cat_33715
Compartir: