Tapacolls edició especial
09/11/2017
Recorreguts disponibles
10/11/2017

Presentació de la cursa

Presentació 25ª #rodimitjalleida2017. Tret de sortida al compte enrera, novetats, molta participació i un ambient festiu tot el cap de setmana. Gràcies a tots els nostres patrocinadors, a les institucions què un any més estan al nostre costat, Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida i Secretaria General de l’Esport.

La prova, que serà puntuable per al Campionat de Catalunya Universitari, comptarà amb les habituals distàncies de 5 i 21 quilòmetres, que en aquesta edició, com a novetat, tindran les seves sortides de forma separada, 9.30h i 10.30h.

La ciutat de Lleida s’omplirà de corredors el pròxim 19 de novembre. L’any passat es va superar per primer cop en els 21 quilòmetres el miler d’atletes i aquest any se n’esperen uns 1.300. I això, sense comptar els participants de la cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils. El total de participants estarà al voltant dels 2300 corredors.

Iván Espílez, un dels impulsors, admet que la bona reputació que estan tenint en les darreres edicions fa que la Mitja de Lleida sigui cada cop més coneguda. “Hem estat una de les curses més valorades de l’any passat i el boca a boca fa molt. Això, i el fet que hem fet una promoció més forta per les xarxes socials ens ha suposat uns millors registres de participació en aquests moments“.

El recorregut, que ha patit diverses modificacions, és 100% urbà i molt ràpid. Espílez admet que aquest traçat “pot ser el definitiu per les pròximes edicions” i assenyala que estan buscant “l’homologació” per part de la Federació Espanyola d’Atletisme. “Ens permetria comptar amb atletes de nivell, ja que seria una prova amb marca puntuable“, explica Espílez.

Les novetats aquest any són que la sortida de la cursa de 5 K i 21 K aniran separades i que la Mitja serà puntuable per al Campionat de Catalunya Universitari.

Compartir: