Segueix el canal de 31a Mitja Marató de Lleida

CURSA SOLIDÀRIA

Cursa Solidària

SOM SOLIDARIS

Des de l’any 2023 la Mitja Marató de Lleida col·labora amb el Banc dels aliments de Lleida. Tots els inscrits a les curses infantils no han de pagar inscripció, però han de portar almenys 1 kg d’aliments a canvi del seu dorsal. Aliments que l’Organització dona un cop acabada la cursa. L’any passat es van recollir prop de 500 kg d’aliments.

Des que l’Associació Esportiva Ekke es va posar al capdavant de l’organització de la Mitja Lleida, la Fundació Aspros col·labora activament en la preparació de les bosses de regal a tots els participants, i els més autònoms ajuden com a voluntaris de la cursa. Aquesta col·laboració permet que les dues entitats es beneficiïn, l’organització per la gran ajuda que significa en l’àmbit logístic i els nois i noies d’Aspros perquè és un dia que surten d’excursió, s’ho passen molt bé i se senten part de la família de la Mitja.

Des de l’any 2012, la Mitja Marató és solidària amb la Fundació Renal Jaume Arnó. Cada any es destina una quantitat de diners a aquesta fundació per que pugui avançar en els seves tasques tan importants.