Segueix el canal de 31a Mitja Marató de Lleida

MITJA MARATÓ

Mitja Marató

REGLAMENT

La Mitja Marató de Lleida, amb 21,0975 km, desafia els corredors a superar-se mentre recorren els carrers més emblemàtics de la ciutat.

01.

CURSA

21,097 km (Mitja Marató). Circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme (FCA).

Oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.

L’edat mínima de participació és de 16 anys (Nascuts abans del 17/11/2008).

El circuit és 100% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al trànsit.

HORARI DE SORTIDA: La sortida tindrà lloc davant del Gimnàs Ekke Viding (Av. Rovira Roure 41-43), el diumenge, 17 de novembre a les 10.30 h. 10 segons abans sortiran cotxets de nens i cadires de rodes.

LÍMIT HORARI D’ARRIBADA: 13.00h (2h30’). A partir d’aquest moment els corredors podran acabar la prova, però hauran de fer-ho fora de la calçada, ja que el trànsit estarà obert als vehicles.

CONTROL INTERMEDI: Hi haurà un control de tancament al km 10. Tots aquells corredors que no arribin abans de 70′ al km 10 quedaran eliminats i se’ls retirarà el dorsal. Podran continuar i acabar la cursa, fent ús normal dels avituallaments, però per la vorera, ja que el trànsit quedarà obert. Així mateix, no sortiran a la classificació final.

17.11.24

10:30 h

02.

RECORREGUT

El recorregut està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Aquest fet assegura que la distància real de la cursa és de 21,097 km. I que les marques aconseguides pels corredors federats són vàlides per participar en els campionats de Catalunya.

La sortida serà a l’avinguda Rovira Roure 41 – 43, davant del Gimnàs Ekke Viding. És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment, indicat per voluntaris. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avi per motius de seguretat o causes alienes a l’organització.

Avituallaments

Hi haurà punts d’avituallament als km 5, 10, 15 i a l’arribada. Està prohibit rebre assistència fora d’aquests espais habilitats.

Aquells corredors amb dorsal d’elit o negre, que vulguin tenir la seva beguda personalitzada en cada punt d’avituallament l’hauran de lliurar a l’organització el dissabte 16 de novembre entre les 17.30 h i les 19.00 h, i ho trobarà en una taula situada al principi de cada avituallament. El corredor és responsable de saber diferenciar la seva ampolla de la taula.

03.

CATEGORIES

Les categories masculines i femenines es regiran per l’any de naixement.

Tots els corredors han de tenir 16 anys el dia de la cursa. Els menors de 16 anys no estan
autoritzats a córrer.

Premis als 3 primers de cada categoria (Excepte el premi local que només hi ha un premi).

Estrangers

Tots els atletes estrangers han de tenir el passaport o NIE en vigor el dia de la cursa.

En cas que algun atleta estranger que no tingui el passaport o NIE en vigor participi en la cursa sense el consentiment de l’organització tindrà una sanció de 500 €.

En cas que malgrat haver revisat les inscripcions hagués participat algun atleta no autoritzat, aquest haurà de ser desqualificat, i per tant no podrà figurar en les classificacions oficials.

04.

INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es faran exclusivament on-line a la pàgina web de la cursa.

La inscripció estarà oberta des del 2 de setembre. I es tancarà el dimecres 13 de novembre a les 14.00 h, o en arribar a 800 participants en la Mitja Marató de Lleida.

Els drets d’inscripció són:

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal fins al dia 6 de novembre enviant un e-mail a ae.ekkelleida@gmail.com. Ho haurà de fer l’atleta que cedeix el dorsal indicant les dades del seu substitut. Més enllà d’aquesta data no s’acceptarà cap canvi.

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció excepte per una causa justificada i abans del 4 de novembre. La devolució de la inscripció suposarà una penalització de 3 € per despeses de gestió.

05.

DORSALS

RECOLLIDA DE DORSALS

L’organització fica a disposició dels corredors un e-mail d’atenció al corredor, ae.ekkelleida@gmail.com, per poder resoldre dubtes i/o incidències. També podeu contactar per la pàgina «Contacte» d’aquesta mateixa pàgina web.

La recollida del dorsal tindrà lloc en el Gimnàs Ekke Viding de Lleida (Avinguda Rovira Roure 41-43) i s’accedirà per la porta metàl·lica situada al costat (Vegeu foto).

L’horari serà:

Per recollir el dorsal serà necessari presentar el DNI. Si vols recollir el d’una tercera persona, hauràs de portar l’autorització de recollida de dorsal.

A partir de les 10.15 hores del dia de la cursa no s’atendrà cap incidència relacionada amb el dorsal.

SORTIDA

Hi haurà una única sortida ordenada per calaixos. S’haurà d’acreditar la marca necessària a l’hora de fer la inscripció. És necessari per poder garantir una sortida ràpida i neta, i que cada corredor estigui col·locat al lloc on se sentirà més còmode.

Per entrar al calaix corresponent s’haurà d’ensenyar el dorsal als voluntaris que estaran controlant en tot moment el bon funcionament de la sortida. El dorsal s’ha de portar al pit o en un porta dorsal pel davant del cos, en lloc visible, sense doblegar ni ocultar la publicitat. En cas contrari es podrà desqualificar al corredor.

Calaixos

Els calaixos estaran ordenats pels colors dels dorsals de la següent manera:

06.

PREMIS

ENTREGA DE TROFEUS I PREMIS

Hi haurà trofeu i regal als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria (Excepte el premi local de la Mitja Marató, que només hi ha un premi). Per aquesta classificació es farà ús del temps OFICIAL, no del temps real. Els premis no són acumulatiu. Sempre es donarà el de més importància.

Premis especials de la Mitja Marató de Lleida:

CONTROL DE TEMPS (XIPS)

La classificació i control per xip serà electrònic. Aquest control garanteix el temps REAL de cada corredor, des que trepitja la línia de sortida fins que travessa la de meta. Hi haurà a més, control de pas al km 10.

A més a més, al km 10 hi haurà un control de tancament, tots aquells atletes que no passin abans dels 70′ quedaran eliminats i hauran de deixar el circuit. Podran acabar la cursa però sense preferència amb els trànsit rodat.

El xip haurà d’estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 30 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

07.

ALTRES

ASSISTÈNCIA SANITARIA

L’organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrere de l’últim corredor i fixa al punt de sortida / arribada. I tindrà un pla de protecció sanitari per poder fer front a qualsevol incident en qualsevol punt del recorregut.

SERVEIS ESPECIALS

Hi haurà servei de guarda-roba i guarda claus al mateix espai de la sortida.

Els vestuaris i les dutxes estan situades al Pavelló Onze de Setembre.

Es ficarà un servei de corredors guia, llebres, per marcar ritmes a 1h24′ – 1h30′ – 1h35′ – 1h40′ – 1h45′ – 1h50′ – 1h55′ – 2 h.

RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà sí aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

SEGURETAT

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant la Creu Roja.

IMATGE I VIDEO

Amb la inscripció a la cursa, el corredor autoritza a l’organització per realitzar fotografies i vídeos que puguin aparèixer publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la mitja marató, sigui en l’edició present o en futures edicions. També cedeix les seves imatges perquè puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

SALUT

El corredor al omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 21 km. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la mitja marató de Lleida.

PATROCINADORS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670. Aquest fitxer es podrà cedir a tercers patrocinadors de la cursa per ser
utilitzats amb fins comercials.

També, formareu part d’un fitxer de l’empresa ITER 5, encarregada de la gestió del Circuit de Mitges de Ponent, amb l’objectiu de donar el millor servei possible de l’esmentat circuit.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a
ae.ekkelleida@gmail.com.

ACEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.

FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME.

AQUESTA CURSA ES REGEIX PEL REGLAMENT OFICIAL DE LA COMISSIÓ DE CURSES DE FONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: Procedir a la inscripció de l’esdeveniment, mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats i imatges en la nostra web.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

Comunicació de les dades: Les dades se cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l’efecte de complir amb la finalitat del tractament. Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, tant el responsable com l’organitzador, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.

Drets que assisteixen l’Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (apdcat.gencat.cat) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: ae.ekkelleida@gmail.com.