Inscripcions cursa 5K Drs. PedrolMairal

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa.

La inscripció estarà oberta des del 9 de setembre, i es tancarà el dijous 14 de novembre a les 14:00 h, o a l’arribar a 800 participants *.

Els drets d’inscripció són:

#cursa5KDrsPedrolMairal
Fins a 200 inscrits Fins a 400 inscrits Fins a 800 inscrits
10 € 12 € 14 €

Si no tens xip propi, el lloguer de xip blanc costa 1 € que s’afegeix al preu de la inscripció.

És podran fer noves inscripcions si no s’ha arribat al límit de corredors i sempre fins esgotar els dorsals disponibles a incidències. Aquestes inscripcions tindran un cost de 20 €.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal fins al dia 10 de novembre enviant un e-mail a associacioesportiva@ekke.es. Ho haurà de fer l’atleta que cedeix el dorsal indicant les dades del seu substitut. Més enllà d’aquesta data no s’acceptarà cap canvi.

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció excepte per una causa justificada i abans del 3 de novembre. La devolució de la inscripció suposarà una penalització de 3 € per despeses de gestió de devolució d’inscripció.

* L’organització pot decidir tancar inscripcions abans dels terminis fixats en el reglament si és necessari per una millor organització de la cursa.

Obsequi samarreta SPORT HG per a tots els participants de la Drs Petrol Mairal Cursa 5K

Organitza

Organitza mitjalleida

Patrocina

Rodi mitjalleida

Patrocinador tècnic

Col·laborador principal

Compartir: