Inscripcions Cursa 5K

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa.

La inscripció estarà oberta des del 2 d’octubre, i es tancarà el divendres 17 de novembre a les 12:00 h, o en arribar a 500 participants.

Els drets d’inscripció són:

  • Del 02-10-23 al 29-10-23: 12 € (+ 1 € si és necessari llogar el xip blanc).
  • Del 30-10-23 al 12-11-23: 14 € (+ 1 € si és necessari llogar el xip blanc).
  • Del 13-11-23 al 17-11-23: 16 € (+ 1 € si és necessari llogar el xip blanc).
  • Fora de termini (sempre que hi hagin dorsals disponibles): 20 €

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal fins al dia 6 de novembre enviant un e-mail a ae.ekkelleida@gmail.com. Ho haurà de fer l’atleta que cedeix el dorsal indicant les dades del seu substitut. Més enllà d’aquesta data no s’acceptarà cap canvi.

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció excepte per una causa justificada i abans del 5 de novembre. La devolució de la inscripció suposarà una penalització de 3 € per despeses de gestió de devolució d’inscripció.

* L’organització pot decidir tancar inscripcions abans dels terminis fixats en el reglament si és necessari per a una millor organització de la cursa.

L’OBSEQUI DE LA CURSA

 

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:
Fi del tractament: Procedir a la inscripció d’esdeveniments, mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador en el cas de proves esportives.
Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l’efecte de complir amb la finalitat del tractament. Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, tant el responsable com l’organitzador, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.
Drets que assisteixen l’Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (apdcat.gencat.cat) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets: ae.ekkelleida@gmail.com

Procedint amb aquesta inscripció, vostè accepta que ha llegit el present text i està conforme amb les clàusules anteriors.

Organitza

Patrocinador oficial

Patrocinador

Compartir: