Reglament Cursa 5K

L’ Associació Esportiva Ekke organitza la 30ª edició de la Mitja Marató de Lleida, que se celebrarà el 19 de novembre de 2023.

Previ a la Mitja Marató, s’organitza una cursa popular de 5 KM.

LA CURSA

 • Distància real de 4,8 km. Per raons organitzatives, la distància no arriba als 5 km.

Oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.

L’edat mínima de participació és de 12 anys (Nascuts abans del 19/11/2011).

El circuit és 100% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al transit.

HORARI DE SORTIDA

Diumenge, 19 de novembre a les 9.30h. 10» segons abans sortiran cotxets de nens i cadires de rodes.

LIMIT HORARI D’ARRIBADA

 • Cursa 5 K: 10.15h (45’)

A partir d’aquest moment els corredors podran acabar la prova però hauran de fer-ho fora de la calçada, ja que el transit estarà obert als vehicles.

CATEGORIES

La cursa 5K és una cursa de promoció, per aquest motiu es premiaran els atletes més joves.

 • General absoluta (Masculí / Femení)
 • General absoluta (Masculí / Femení)
 • Sub 16. Nascuts el 2008 a 2011  (Fins a 15 anys) (Masculí / Femení).
 • Sub 18. Nascuts el 2006 i 2007 (16 – 17 anys) (Masculí / Femení).
 • Sub 20. Nascuts el 2004 i 2005  (18 – 19 anys) (Masculí / Femení).

Les categories masculines i femenines es regiran per l’any de naixement.

Tots els corredors han de tenir 12 anys el dia de la cursa. Els menors de 12 anys no estan autoritzats a córrer.

ENTREGA DE TROFEUS i PREMIS

Hi haurà trofeu i regal als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. Per aquesta classificació es farà us del temps OFICIAL, no del temps real.

Els premis no son acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.

INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es faran exclusivament on-line a la pàgina web de la cursa.

La inscripció estarà oberta des del 2 d’octubre. I es tancarà el divendres 17 de novembre a les 12.00 h, o a l’arribar a 500 participants a la Mitja Marató de Lleida.

Els drets d’inscripció són:

 • Del 02-10-23 al 29-10-23: 12 € (+ 1 € si és necessari llogar el xip blanc).
 • Del 30-10-23 al 12-11-23: 14 € (+ 1 € si és necessari llogar el xip blanc).
 • Del 13-11-23 al 17-11-23: 16 € (+ 1 € si és necessari llogar el xip blanc).
 • Fora de termini (sempre que hi hagin dorsals disponibles): 20 €

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal fins al dia 6 de novembre enviant un e-mail a ae.ekkelleida@gmail.com. Ho haurà de fer l’atleta que cedeix el dorsal indicant les dades del seu substitut. Més enllà d’aquesta data no s’acceptarà cap canvi.

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció excepte per una causa justificada i abans del 5 de novembre. La devolució de la inscripció suposarà una penalització de 3 € per despeses de gestió.

RECOLLIDA DE DORSALS

L’organització fica a disposició dels corredors un e-mail d’atenció al corredor, ae.ekkelleida@gmail.com, per poder resoldre dubtes i/o incidències. També podeu contactar per la pàgina «Contacte inscripcions» d’aquesta mateixa pàgina web.

La recollida del dorsal tindrà lloc en el Gimnàs Ekke Viding de Lleida (Avinguda Rovira Roure 41-43) i s’accedirà per la porta metàl·lica situada al costat (Vegeu foto).

L’horari serà:

 • Dissabte 18 de novembre d’10:30 h a 13:30 h i de 17:30 h a 20 h.
 • Diumenge 19 de novembre de 8 h a 9:15 h.

Per recollir el dorsal serà necessari presentar el DNI. Si vols recollir el d’una tercera persona, hauràs de portar l’autorització de recollida de dorsal.

A partir de les 9.15 hores del dia de la cursa no s’atendrà cap incidència relacionada amb el dorsal.

CONTROL DE TEMPS: XIP

La classificació i control per xip serà electrònic. Aquest control garanteix el temps REAL de cada corredor, des de que trepitja la línia de sortida fins que creua la de meta. Hi haurà a més, control de pas al km 10.

El xip haurà de estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 30 € al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

RECORREGUT

La sortida serà a l’avinguda Rovira Roure 41 – 43, davant del Gimnàs Ekke Viding. És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment, indicat per voluntaris. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avis per motius de seguretat o causes alienes a la organització.

AVITUALLAMENTS

Només hi ha l’avituallament de meta.

ASSISTÈNCIA SANITARIA

La organització disposarà d’assistència sanitària mòbil darrera de l’últim corredor i fixa al punt de sortida / arribada. I tindrà un pla de protecció sanitari per poder fer front a qualsevol incident en qualsevol punt del recorregut.

SERVEIS ESPECIALS

Hi haurà servei de guarda-roba i guarda claus al mateix espai de la sortida.

Els vestuaris i les dutxes estan situades al Pavelló Onze de Setembre.

RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

SEGURETAT

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències mitjançant la Creu Roja.

IMATGE i VIDEO

Amb la inscripció a la cursa, el corredor autoritza a l’organització per realitzar fotografies i vídeos que puguin aparèixer publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la mitja marató, sigui en l’edició present o en futures edicions. També cedeix les seves imatges perquè puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

SALUT

La organització compta amb una assegurança esportiva per atendre qualsevol accident durant la participació. El corredor al omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 5 km. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació de la cursa de 5 km.

PATROCINADORS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670. Aquest fitxer es podrà cedirà a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

També, formareu part d’un fitxer de l’empresa ITER 5, encarregada de la gestió del Circuit de Mitges de Ponent, amb l’objectiu de donar el millor servei possible de l’esmentat circuit.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a ae.ekkelleida@gmail.com

ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.

FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

AQUESTA CURSA ES REGEIX PEL REGLAMENT OFICIAL DE LA COMISSIÓ DE CURSES DE FONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME.

Organitza

Patrocinador oficial Cursa 5K

Patrocinador Oficial Mitja Lleida

Patrocinador

Patrocinador

Compartir: