Inscripcions curses infantils

INSCRIPCIONS EXHAURIDES

La inscripció individual es podrà fer on-line a la pàgina web de la cursa. Si ets un centre escolar o un club i vols fer inscripcions en grup, posat en contacte amb nosaltres enviant un correu a ae.ekkelleida@gmail.com

La inscripció estarà oberta des del 2 d’octubre, i es tancarà el divendres 17 de novembre a les 12:00 h, o a l’arribar a 300 participants. El límit per fer inscripcions de grup és el 13 de novembre.

Els drets d’inscripció:

  • Portar un (1) kg d’aliments per al Banc d’aliments de Lleida.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Si en alguna categoria hi ha un número inferior a 10 participants, és farà una única sortida pels dos sexes.

L’organització es reserva el dret d’alterar el recorregut, les distàncies i l’ordre de curses per necessitats organitzatives.

* L’organització pot decidir tancar inscripcions abans dels terminis fixats en el reglament si és necessari per una millor organització de la cursa.

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA és el Responsable del Tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:
Fi del tractament: Procedir a la inscripció d’esdeveniments, mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador en el cas de proves esportives.
Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l’efecte de complir amb la finalitat del tractament. Podran cedir-se dades a patrocinadors de l’esdeveniment, tant el responsable com l’organitzador, prèvia autorització del participant. Si fos el cas, serà informat abans de procedir a la cessió.
Drets que assisteixen l’Usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (apdcat.gencat.cat) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets: ae.ekkelleida@gmail.com

Procedint amb aquesta inscripció, vostè accepta que ha llegit el present text i està conforme amb les clàusules anteriors.

Organitza

Patrocinador oficial

Patrocinador

Compartir: