De la Mitja de Balàfia a la Mitja Marató de Lleida
09/11/2023
Caragolada solidària
14/11/2023
De la Mitja de Balàfia a la Mitja Marató de Lleida
09/11/2023
Caragolada solidària
14/11/2023

Presentació Mitja Marató Lleida 2023

Lleida, epicentre de l’atletisme durant tot el cap de setmana amb la celebració de la Mitja Marató, la cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils amb prop de 1.500 participants
La Mitja Marató de Lleida celebra enguany el seu 30è aniversari. Un esdeveniment esportiu de ciutat que s’ha fet un lloc en el calendari de cites esportives importants entre els esportistes de Lleida i rodalies.
Es tracta d’una activitat que enguany aglutinarà prop de 1.500 participants entre totes les activitats organitzades, com són la Mitja Marató, la cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils. La Mitja Marató de Lleida es tracta de la última proba del circuit de Mitges de Ponent (Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida), on es decideixen els guanyadors.
La Mitja Marató i la Cursa de 5 quilòmetres tindran lloc el proper diumenge 19 de novembre, a les 9,30 hores es donarà sortida a la cursa 5k i poc després, a les 10.30 hores, a la Mitja Marató. Ambdós esdeveniments amb sortida i arribada davant el gimnàs Viding Ekke. Les curses infantils, per la seva banda, tindran lloc el dia abans.
L’itinerari de la Mitja Marató recorrerà, a grans trets, el Passeig de Ronda, Cardenal Cisneros, Ferran el Catòlic, el barri de Ciutat Jardí, Avinguda de Pinyana, Baró de Maials, Corregidor Escofet, Avinguda Tortosa, Pont de Pardinyes, Camí de Picos, Camps Elisis, Príncep de Viana, Rambla Ferran, Princep de Viana i Passeig de Ronda.
Cal destacar que aquest esdeveniment és solidari amb la Fundació Renal Jaume Arnó, amb l’entitat Aspros i amb el Banc d’Aliments de Lleida. Uns 175 voluntaris treballaran amb la màxima il·lusió per que tots els participants i assistents gaudeixin al màxim d’aquest dia tan especial.
La presentació d’aquest important esdeveniment esportiu de ciutat ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Cristina Morón, el president de l’AE Ekke, Pep Castarlenas, el director tècnic de la Mitja Marató, Ivan Espílez, així com la representant Territorial d’Esports de la SGEAF de la Generalitat, Loures Ravetllat, i la Vicepresidenta 2a de la Diputació de Lleida, Sandra Castro. Els patrocinadors de la cursa, Branemark, Ramon Vilella, 3k carreteres i Amara també hi han estat presents.
Compartir: