CONSULTA EL TEU DORSAL
16/11/2021
Ricard Pastó i Núria Tillo, brillants guanyadors de la 28a Rodi Mitja Lleida
26/11/2021
CONSULTA EL TEU DORSAL
16/11/2021
Ricard Pastó i Núria Tillo, brillants guanyadors de la 28a Rodi Mitja Lleida
26/11/2021

PROTOCOL COVID-19

LIMITACIONS COVID-19

Atesa la normativa actual vigent establerta per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Organitzador no exigirà passaport COVID ni cap prova (PCR, antígens …) per participar en la cursa.

Els participants hauran de complir les mesures sanitàries i de seguretat establertes per l’organització, donant així compliment a la normativa sanitària vigent, sent aquestes les següents:

  1. Durant la recollida de dorsals és obligatori dur la mascareta en tot moment.
  2. L’accés a la zona de cursa (sortida – arribada – avituallament) estarà restringida als corredors i membre de l’organització.
  3. Ús obligatori de la mascareta fins a accedir als calaixos de sortida, on hi hauran contenidors especials per tirar les mascaretes. El corredor que surti amb ella a córrer l’haurà de dur a sobre durant tot el recorregut. Si es detecta que algú la tira durant el recorregut serà desqualificat.
  4. Ús obligatori de la mascareta just en creuar la línia d’arribada. L’organització lliurarà una mascareta quirúrgica a tots els participants.
  5. No hi haurà servei de massatge.
  6. No hi haurà servei de dutxa.
  7. Els avituallaments estaran atesos per voluntaris amb mascareta i guants.
  8. L’avituallament final és donarà dins d’una bossa per evitar contactes.
  9. La zona d’arribada estarà restringida als voluntaris, membres de la organització i corredors.
  10. La zona d’arribada s’haurà de deixar el més aviat possible. Aquest any no està permés quedar-se dins.

Així mateix, si les autoritats sanitàries modifiquessin el marc actualment vigent pel que fa a les mesures sanitàries aplicables, l’Organització ho comunicarà a tots els atletes, perquè puguin ser coneixedors dels nous requisits i donar compliment a aquests. Si els participants no poguessin acreditar el compliment dels nous requisits per la modificació de la normativa, no podran participar en la cursa.

Totes les comunicacions al corredor es realitzaran a través del correu electrònic facilitat pel participant en el moment de la seva inscripció o registre, o al correu electrònic modificat posteriorment a través del procediment habilitat per l’Organització a aquest efecte, en el supòsit que hagi decidit modificar-lo.

Així mateix, els atletes es comprometen expressament a seguir les instruccions i restriccions que se li imposin d’acord amb la direcció sanitària de l’esdeveniment. En el moment de la inscripció, se signarà una declaració responsable de coneixement de Covid-19 i omplirà les dades destinades a garantir la traçabilitat del participant.

Qui no segueixi aquestes normes no serà autoritzat a participar en la cursa.

Compartir: